پاپو
تاریخ انتشار : 14 شهریور 1401 18:37

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

دستور پخت لازانیا با مرغ

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه است که از کوچک و بزرگ طرفدار آن هستند. لازانیا یک غذای ایتالیایی است که با خمیر لازانیا و مواد گوشتی تهیه می شود. غالباً از گوشت چرخ کرده گاوی برای پخت لازانیا استفاده می کنند. اما خوب افرادی هم هستند که تمایل کمتری به گوشت قرمز دارند، این افراد می توانند با کمک مرغ یک لازانیای خوشمزه طبخ نمایند و میل کنند.

لازانیایی که با مرغ پخت می شود، به اندازه لازانیای گوشتی خوشمزه است. علاوه بر گوشت قرمز و گوشت مرغ، خیلی از افراد هم هستند که لازانیا را با کمک سبزیجاتی مانند اسفناج طبخ می نمایند. شاید برای یک عشق لازانیا، هر مدلی که این غذا پخت شود خوشمزه باشد.

طرز تهیه لازانیای مرغ و یا سبزیجات، هیچ تفاوتی با نوع گوشتی آن ندارد. شاید بتوان با جرأت گفت که شما می توانید افزودنی های لازانیا را مطابق میل و سلیقه خود تغییر دهید، مثلا اگز قارچ دوست ندارید، قارچ را حذف نمایید و یا اگر طرفدار سیب زمین سرخ شده هستید، سیب زمینی های نگینی ریز را خوب سرخ کنید و به موادتان اضافه نمایید و یا هر تغییر دیگری که دوست دارید.

سس بشامل یکی از سس های لذیذی است که تاثیر بسیار زیادی در طعم لازانیا دارد، شما می توانید این سس را هم تهیه نمایید و لابه لای مواد لازانیا قرار دهدی تا لازانیایی نرم و لطیف داشته باشید.

امروز با دستور پخت یک لازانیای خوشمزه با مرغ همراه شما هستیم. ادامه مطلب را از دست ندهید.

 طرز تهیه لازانیا با مرغ

مواد لازم

  • ورقه های لازانیا:۱۶ عدد
  • مرغ پخته و ریش شده :دو پیمانه
  • سُس تند:یک قاشق غذاخوری
  • سُس گوجه فرنگی :دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ی رنده شده :دو پیمانه
  • قارچ خرد شده:دو پیمانه
  • آویشن :یک قاشق چای خوری
  • پیاز خرد شده:یک عدد
  • پیاز حلقه شده:برای تزئین
  • گشنیز یا جعفری خرد شده:برای تزئین
  • روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم

طرز پخت لازانیا

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

بعد مرغهای پخته شده و ریش‌ریش شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

بعد از تفت دادن مرغ ها با پیاز ، قارچ خرد شده را به همراه سُس گوجه فرنگی ، آویشن و یک قاشق سس تند درون تابه بریزید و کمی تفت دهید.

در آخر مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

۲/۳ قابلمه ی بزرگی را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، بعد مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید.

سپس ورقه های لازانیا را تک تک داخل آب جوش بریزید تا بعد از چند دقیقه نرم شوند.

وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند، به آرامی آن ها را از داخل آب جوش در بیاورید و داخل آبکش قرار دهید و روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید.

سپس روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شوند.

فر را با دمای ۱۸۵ درجه ی سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

یک ظرف مخصوص فر انتخاب کنید و کف آن را با مقداری روغن چرب کنید و روی آن مقداری هم سُس کچاپ بمالید.

کف ظرف را با ۴ ورقه لازانیا بپوشانید و مقداری از مایه گوشتی و پنیر پیتزا را روی آن قرار دهید. و بعد یک ورقه دیگر لازانیا را روی آن قرار دهید و به همین ترتیب تا ۴ ورقه این لایه ها را ادامه دهید و مابینشان از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید.

در آخر روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید و ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا پنیر روی آنها آب شود.

روی لازانیای آماده شده را با پیاز حلقه شده و گشنیز و جعفری تزئین کنید.

طرز تهیه سس بشامل

مواد لازم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا و جوز هندی به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه سس بشامل

مرحله اول

برای تهیه سس بشامل، کره و شیر را از یخچال خارج می کنیم تا با دما محیط یکسان شود، سپس کره را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. در ادامه آرد را اضافه می کنیم و به خوبی با کره مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

تفت دادن آرد را در کره تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط حالت خمیری پیدا کند و گلوله های آرد به طور کامل صاف شده باشد. البته باید مراقب باشید که آرد را بیش از حد تفت ندهید که رنگش سیاه شودف چون روی رنگ سس تاثیر منفی می گذارد.

مرحله سوم

پس از تفت دادن آرد شیرا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا دیگر هیچ گلوله باز نشده ای از آرد در آن وجود نداشته باشد. حالا باید سس را به صورت متداوم مخلوط کنیم تا کمی سفت شود و به غظت مورد نظر ما برسد.

مرحله چهارم

پس از اینکه سس به غلظت مورد نظرمان رسید مقداری نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا اضافه می کنیم و طعم سس را تست می کنیم. اگر اوکی بود حرارت را کمتر می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله پنجم

پس از اینکه سس آماده شد، خامه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. سپس سس را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. اگر می خواهید کالری سس بشامل کمتر شود می توانید خامه را حذف کنید.

شرایط نگهداری سس

سس های خانگی و دست ساز را به دلیل اینکه به صورت کاملا اورگانیک تهیه می شوند و حاوی مواد نگهدارند نیستند، نمی توانیم به مدت طولانی این سس ها در یخچال نگهداری کنیم. سس را می توانیم به مدت یک هفته در ظرف درب دار نگهداری کنیم.

نکات تکمیلی در مورد لازانیا با مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
لازانیا با مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد