در پایان طرز تهیه شله زرد و پس از آن که شله زردها را در کاسه ریختید، روی آنها را به رش سنتی با پودر دارچین و پسته خلال شده تزئین کنید. شاید هم دلتان بخواهد با سلیقه بیشتر با استفاده از شابلونهای مختلف و پودر دارچین روی شله زرها را طرح بزنید. اگر اینطور باشد که ظاهر این دسر سنتی ایرانی شکلی ایرانیتر و اصیلتر به خودش خواهد گرفت.
نکات طرز تهیه شله زرد
آب انداختن شله زرد
یکی از مشکلاتی که پس از پخت شله زرد با آن مواجه می شویم این است که وقتی شله زرد را در یخچال قرار می دهیم مانند فرنی آب می اندازد و ظاهر و طعم آن تحت تاثیر قرار می گیرد. دلیل این مشکل این است که آب موجود در شله زرد تبخیر نشده است.
پس از اینکه شله زرد به طور کامل اماده شد، بهتر است که شعله پخش زیر آن قرار دهیم و اجازه دهیم به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت ملایم بماند. این کار باعث می شود تا تمام آب اضافی موجود در شله زرد تبخیر شود و دیگر آب نیندازد.
خلال بادام خانگی
در صورتی که تمایل دارید شله زرد خود را با خلال بادام خوشمزه و اورگانیک درست کنید توصیه می کنیم از خلال بادام خانگی استفاده کنید. اگر با روش درست کردن خلال بادام در منزل آشنایی ندارید می توانید از مقاله زیر اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.