در این مطلب طرز تهیه ی حلوای شیر را مشاهده خواهید کرد. این حلوای خوشمزه به آسانی تهیه می شود و بافت نرمی دارد. در ادامه مواد لازم و دستور پخت به همراه جزئیات این حلوا بیان شده است.
مواد لازم:
- آرد سفید قنادی ۱ لیوان
- شیرکم چرب ۲ لیوان
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
- شکر ۱ لیوان
- گلاب ۱/۴ لیوان
- ترکیب کره و روغن ۱ لیوان یا ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا زعفران و هل ساییده را هم با هم و یا جداگانه دم بدهید. سپس شربت حلوا را آماده کنید. شیر و شکر را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید و برروی حرارت کم هم برنید تا قوام بیاید و بعد زعفران و هل ساییده شده را شربت حلوا اضافه کنید. وقتی شربت اماده شد در لحظه آخر گلاب را اضافه میکنیم تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.
آرد را الک میکنیم و درماهی تابه ای تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم روغن را به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند . نباید خیلی رنگ آرد را تغییر دهید چون قرار نیست حلوا تیره رنگ شود. حلوا را از روی حرارت بردارید و بعد شربت داغ را داخل حلوا به آرامی و کم کم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا شربت جذب آرد شود. و در نهایت حلوا را دوباره روی شعله ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا حلوا به قاشق نچسبد و از ظرف جدا شود. حلوای شیر خوشمزه را پس از خنک شدن در داخل ظرف مورد نظر سروکنید.و با با خلال پسته و بادام تزیینش کنید.