پاپو
تاریخ انتشار : 17 شهریور 1393 14:38

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

دستور طبخ حلیم گوشت

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۵ ساعت

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
نخود ۲۰۰ گرم (پوست گرفته)
دارچین ۱ قاشق سوپخوری
گوشت ۲ کیلو
گندم ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی داردوپیش از این آموزش پخت انواع حلیم در سوران تهیه شد و حالا سراغ یکی دیگر از انواع ساده و خوشمزه حلیم میرویم.

طرز تهیه:

ابتدا نخود ها را پخته و پوست آنها را کاملا میگیریم و داخل مخلوط کن ریخته و پس از آن با گوشت و نمک و فلفل روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.(حرارت را خیلی کم کنید تا حلیم نسوزد).

گندم را از شب قبل خیس کرده و با اب میپزیم و پس از پخته شدن داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم.حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده و آن قدر هم میزنیم تا حلیم آماده و کشدار شود.سپس در ظرف مخصوص میکشیم و با دارچین و روغن داغ تزیین میکنیم.

نکات:

۱)بهتر است به جای آب در حلیم آب قلم بریزیم به این منظور قلم را با آب پخته و مغز داخلش را به اب اضافه کرده و از صافی رد میکنیم تا خرده های استخوان گرفته شود.سپس داخل مخلوط کن ریخته و به غذا اضافه میکنیم.

۲)حلیم بستگی به ذائقه شما با شکر یا نمک خورده میشود اما در هر دو صورت باید موقع پخت داخل آن نمک بریزید.

۳)حلیم هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر خواهد شد!


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد