مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
گوشت گوسفندی |
۵۰۰ گرم |
باقلا سبز |
۵۰۰ گرم |
گشنیز خرد شده |
۴ قاشق سوپخوری |
پیاز |
۱ عدد |
سیر |
۶ حبه |
زعفرن آب کرده |
۱ قاشق سوپخوری |
زردچوبه |
۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن مایع |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
۱. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.
۲. گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.
۳. روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.
۴. حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.
۵. مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.
۶. بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.
۷. در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.