پاپو
تاریخ انتشار : 25 فروردین 1394 19:01

آموزش دسر پاولووای شلیل و موز

مواد اولیه برای تهیه پاولووای شلیل و موز: (برای ۸ نفر)
۱ _ سفیده تخم مرغ ۴ عدد
۲ _ شکر ۲۵۰ گرم ( یک لیوان سر پر
۳ _ پودر کاکائو ۱ قاشق مربا خوری
۴ _ وانیل قدری
۵ _ آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
۶ _ خامه ۱ لیوان
۷ _ شلیل ۲ عدد درشت
۸ – موز کوچک ۱ عدد
۹ _ گردو و پسته خرد شده ۳ قاشق غذا خوری

مراحل تهیه:

فبل از هر کاری فر رابا بیشترین درجه روشن کنید و بعد از ۴ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .

شکر را مولینکس و کاملاً پودر کنید.
_ تخم مرغها را دانه دانه در ظرفی شکسته و با احتیاط زرده را جدا کنید اگر آثار زرده در سفیده باقی بماند سفیده خوب پف نمیکند . بعد با دور تند همزن برقی سفیده را تا جایی بزنید که پنبه ای شود .

_ در حالی که سفیده را میزنید پودر شکر را کم کم اضافه کنید و صبر کنید تا کاملاً با سفیده مخلوط شود و یکباره شکر را اضافه نکنید و ممکن است هم زدن ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول بکشد .

_ پودر کاکائو و وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود .
_ کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مایه را روی آن بریزید و با پالت آن را به شکل یک دایره ۲۰الی ۲۵ سانتی متری پهن کنید. یا با قیف دایره وار گلهایی به اندازه یک گردوی کوچک کنار و چسبیده به هم و به همان قطر درست کنید .
_ نیمی از گردو و پسته را در لبه بیرونی روی مایه بریزید .

_ سینی را در فر با حرات۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید .
_ بعد از این مدتی که در فر بود در فر را باز نکنید ولی فر را خاموش کنید و صبر کنید تا به مرور گرمای فر کم شود . اگر در فر باز شود و این مرحله به خوبی انجام نشود مغز این دسر خوب پخته نمی شود .

_ بعد از اینکه این دسر را از فر خارج کردید با یک لایه خامه و میوه و بقیه گردو و پسته تزئین کنید .
_ معمولاً این دسر در اتمام کار به علت سبکی و پوک بودن کمی ترک بر میدارد و مهم نیست زیباتر هم میشود .

اگر تعداد افراد خانواده کم است مقدار داده شده را نصف کنید .

این دسر ترکیبی از شیرینی مرنگ همراه با خامه و میوه است


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد