آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :
نخود و لوبیا |
۱ پیمانه |
لوبیا چیتی |
یک دوم پیمانه |
عدس |
یک دوم پیمانه |
گوشت گردن گوسفند |
۱ کیلوگرم |
پیاز |
۱ عدد درشت |
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده |
۴ عدد درشت |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
کشک |
۱ پیمانه |
سیر سرخ کرده |
۴ حبه |
نعنا داغ |
۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری:
آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.