پاپو
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1393 12:07

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.
لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک‌شده آن استفاده می‌شده است.  درغذا های سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می‌شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام‌بخش، ضددرد و ضدانگل‌های روده‌ای نیز هست.
مواد لازم :
 سینه مرغ   ۲ عدد
 پودر لیمو عمانی   ۱/۲ قاشق غذاخوری
 مرزه  ۱ قاشق غذاخوری
 نمک   ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق غذاخوری
 روغن    ۱ قاشق غذاخوری
 کره   ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
لیمو عمانی را پودر کنید.
kk001
لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
kk002
سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.
kk003
به این ترتیب ۴ تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برش ها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.
kk004
طعم دهنده هایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکه های مرغ بریزید.
kk005
سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغ ها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.
kk006
به محض اینکه یک طرف مرغ ها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمی برد.
kk007
پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.

این غذا را می توانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویه های ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده می شود.
منبع:khorak.com


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد