بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر :
بادمجان |
۲ عدد |
سفیده تخم مرغ |
۱ عدد |
زعفران |
به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده |
۲۰۰ گرم |
پیاز |
۲ عدد |
سیر |
۲ عدد |
گوجه فرنگی |
۲ عدد |
اورگانو |
به میزان لازم |
طرز تهیه بقچه بادمجان :
بادمجانها را به سفیدهء تخم مرغ و زعفران آغشته میکنیم و در روغن سرخ می کنیم این طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.
سفیده تخم مرغ با زعفران
مواد گوشتی: گوشت پیاز داغ ، سیر خردشده، فیلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران
بادمجانها را بصورت + روى هم قرار می دهیم و از مواد گوشتى کمى وسط آن گذاشته و بقچه میکنیم
میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .