مواد لازم:
گوشت چرخ شده |
۱ کیلوگرم |
چاشنی باربکیو، چاشنی گوشت |
۳ قاشق غذاخوری |
پنیر
خامه ای، نرم شده |
۲۵۰ گرم |
کره |
۱ قاشق غذاخوری |
پیاز، خرد شده |
۱ عدد کوچک |
فلفل دلمه ای، خرد شده |
نصف یک عدد |
قارچ
تازه، خرد شده |
۱۲۵ گرم |
سیر، کاملاً خرد شده |
یک قاشق غذاخوری |
پنیر
چدار رنده شده |
۱ پیمانه |
سس باربکیو |
نصف پیمانه |
طرز تهیه:
* گوشت چرخ شده را با دو قاشق غذاخوری چاشنی باربکیو کاملاً مخلوط نمایید و ورز دهید. سپس آن را به دو بخش تقسیم کنید و هر دو بخش را به شکل مستطیل روی فویل آلومینیومی پهن نمایید. یکی از آنها میبایست پهنتر و نازکتر از دیگری باشد.
*
پنیر
خامه ای و یک قاشق غذاخوری چاشنی باربکیو را با هم مخلوط نمایید و روی مقدار گوشتی که ضخیمتر و کوچکتر است، بریزید.
* کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. پیاز، فلفل،
قارچ
و سیر را داخل آن تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شود. مخلوط آنها را روی
پنیر
خامه ای بریزید. سپس
پنیر
چدار را روی همه مواد پخش کنید.
* بخشی از گوشت را که نازکتر و بزرگتر روی فویل پهن نمودهاید را همراه با فویل بردارید و روی بخش دیگر قرار دهید. سعی کنید با گوشت اطراف مواد را کاملاً بپوشانید تا در زمان پخت، محتویات داخل آن بیرون نریزد.
* اطراف فویل را دور
همبرگر
جمع کنید تا مانند یک کاسه دربیاید و از ریختن چربی روی باربکیو ممانعت کند. سطح
همبرگر
را به سس باربکیو آغشته نمایید و به مدت ۳۰ دقیقه روی اجاق کاملاً داغ قرار دهید تا کاملاً بپزد. آن را به شش تکه مساوی تقسیم نمایید و همراه با همراهانتان میل بفرمایید.
لحظههایتان پر از سلامتی و طعمهای خوش.