یک سمبوسه گیاهی خوشمزه و در عین حال رژیمی مناسب برای افرادی که برنامه رژیمی دارند.
آماده سازی : ۳۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵ نفر :
سیب زمینی آبپز و نگینی شده ۴ عدد
قارچ نگینی شده ۱ بسته
هویج آبپز و نگینی شده ۲ عدد
جعفری ساطوری شده ۱ بسته
پیاز بزرگ و نگینی شده ۱ عدد
طرز تهیه :
مواد بالا را جدا گانه تفت میدهیم و یک قاشق مربا خورى پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم سپس همه را مخلوط میکنیم.
بعد از سرد شدن لاى نان بریده شده به طور دلخواه مى پیچیم و سرخ میکنیم.
سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد که تند باشد یا نه .
طرز تهیه سس سمبوسه:
کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب کرده و اضافه میکنند.
من چون نان ها کوچک بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپیچم .