پاپو
تاریخ انتشار : 20 خرداد 1393 11:58

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

کباب مرغ ترش

فیله مرغ: نیم کیلو
پیاز خرد شده: دو عدد
سیر له شده: یک حبه
زعفران دم کرده: سه قاشق
ریحان تازه: ۵۰ گرم
روغن زیتون: دو قاشق
آبلیمو: یک قاشق
رب انار: سه قاشق
ماست: دو قاشق
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیخ چوبی: به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه‌های مرغ را به تکه‌های یک اندازه خرد می‌کنیم. پیاز، سیر، زعفران، ریحان خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته تا یک‌دست شود. مایه به دست آمده را در ظرفی ریخته، مرغ را با این سس مخلوط می‌کنیم. مرغ و سس را به مدت چهار ساعت در یخچال گذاشته، سپس رب انار و ماست را می‌افزاییم. تکه‌های مرغ را به سیخ چوبی می‌کشیم. داخل ماهی‌تابه چدنی کره ریخته و پس از داغ شدن، سیخ‌ها را داخل آن چیده تا پخته شوند.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد