پاپو
تاریخ انتشار : 23 خرداد 1393 7:04

پیراشکی سویا، پیراشکی خوش طعم و کاملا رژیمی

مواد داخل پیراشکی :
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
سویا : ۲۵۰ گرم (می تونید بجای گوشت چرخ کرده ، کلا سویا استفاده کنید)
پیاز سرخ کرده : ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری پر ( با نصف استکان آبجوش حل کنید)
فلفل دلمه ای خرد شده : ۱ لیوان
کلم سفید خرد شده : ۲ لیوان
سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
جعفری خرد شده : یک پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : بمیزان لازم
ادویه پلویی : ۱ قاشق مرباخوری (می تونید ادویه رو حذف کنید ولی من ریختن ادویه رو توصیه می کنم )
روغن برای سرخ کردن موادمون : ( هر چه کمتر بهتر)
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
کنجد : بمیزان لازم
سس گوجه فرنگی
قالب پیراشکی
طرز تهیه :
برای اینکه ظرف اضافی نشورید اول از همه سیب زمینی ها رو نگینی کرده و سرخش کنید بعد توی همون ماهیتابه بقیه مواد رو بترتیب زیر درست کنید .
نکته :
موقع سرخ کردن سویا روغن خیلی مصرف می شه برای اینکه روغن زیادی استفاده نکنید اول سویا رو داخل ماهیتابه بدون روغن تفت بدین ,  آخر سر پیاز داغ با کمی روغن بهش اضافه کنید . اینجوری رژیمی هم هست .
بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه و در نهایت فلفل دلمه و رب گوجه و زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کنید و اجازه بدین تا مواد با هم آشنا بشن ,  ۱۰ دقیقه با حرارت کم کافیه .
بعد از خاموش کردن شعله گاز سیب زمینی سرخ شده رو اضافه کنید.
pi002.jpg (386×289)
همونطوری که توی شکل ها می بینید قالب پیراشکی رو باز می کنیم بعد خمیر رو داخلش قرار می دیم بعد مواد داخل پیراشکی رو داخل خمیر می ریزیم و قالب رو می بندیم .
پس مرحله به مرحله طریقه استفاده از قالب پیراشکی رو در شکلهای پایین می بینید :
pi003.jpg (386×289)

pi005.jpg (386×289)

pi006.jpg (386×289)

کمی قالب رو فشار می دیم تا دو طرف پیراشکی کاملا” بهم بچسبه .
قسمت های اضافی خمیر رو خیلی راحت جدا می کنیم.
pi008.jpg (386×289)

pi009.jpg (386×289)

pi010.jpg (386×289)
کف سینی رو چرب می کنیم و پیراشکی ها رو روی سینی قرار می دیم .
pi011.jpg (386×289)
روی پیراشکی زرده تخم مرغ میمالیم و کمی کنجد می پاشیم .
pi012.jpg (386×289)
زمان و دمای پخت در مکروفر :
سه پایه کوتاه استفاده شود . درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بمدت۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۸ دقیقه . (نیاز به پیش گرمایش نیست) .
زمان و دمای پخت در فر :
درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت۲۰ دقیقه سپس گریل به مدت ۸ دقیقه . (نیاز به پیش گرمایش نیست) .
نکته :
با توجه به اینکه دمای فرها با هم یکی نیست پس چک کنید ،هر وقت روی پیراشکی ها طلایی شدن ، کافیه .
می بینید با قالب چقدر شکلش قشنگ تر در اومده و از همه مهمتر همه یک اندازه هستن .
این هم از پیراشکی فوری … به به چه خوشمزه
pi014.jpg (386×289)

منبع : baharsite.com


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد