پاپو
تاریخ انتشار : 15 مرداد 1393 16:25

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

مخلوط توپی میگو با قارچ

index

گوشت مغز ران گوساله ۱۲۵ گرم
میگو پاک شده ۲۵۰ گرم
پیازچه ساطوری شده سه ساقه
بادام ریز خرد شده دو قاشق سوپخوری

آرد ذرت دو قاشق سوپخوری
سس سویا دو قاشق چایخوری

خیارشور خرد شده ۱/۴ پیمانه
قارچ کنسروی یک قوطی

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
آرد ذرت به میزان لازم
طرز تهیه

میگوها را همراه با گوشت چرخ می‌کنیم. پیازچه، بادام، فلفل، خیارشور، سس سویا و دو قاشق سوپخوری آرد ذرت را به مخلوط گوشت و میگو اضافه کرده، همه مواد را در غذاساز میکس می‌کنیم، سپس به شکل توپ کوچکی (گردو) فرم داده، وسط آن یک عدد قارچ کوچک قرار می‌دهیم و در آرد ذرت می‌غلتانیم، سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد