پاپو
تاریخ انتشار : 20 خرداد 1393 12:04

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

قیمه بوشهری با شکر پلو

مواد لازم برای قیمه:
لپه ۵۰۰ گرم
گوشت ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد گنده!
زیره ۲ قاشق چای خوری
لیمو عمانی مقداری
رب گوجه ۲ قاشق عذاخوری
ادویه به میزان لازم

مواد لازم برای شکرپلو:
برنج ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱ فنجان
زعفران مقداری

طرز تهیه قیمه :
پیاز رو سرخ میکنیم زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم گوشت رو میریزیم توی پیاز سرخش میکنیم. (گوشت رو میشه همراه با لپه جوش داد)
لپه رو جدا میگذاریم بپزه.
وقتی گوشت و پیاز رو تفت دادیم یه مقدار به اندازه نیم لیوان آب بهش اضاف میکنیم و سیب زمینی رو هم اضاف میکنیم.
وقتی همه اینا پختن با گوشتکوب میکوبیمشون(البته اگر گوشت را جدا کنید و ریش ریش کنید خورشت شما قشنگتر میشه)
خب وقتی همه مواد رو کوبیدین دوباره همه رو بگذارید روی اجاق رب گوجه و یک لیوان آّب و زیره کوبیده شده رو به قیمه اضاف میکنید.
در آخر هم کمی لیمو عمانی میریزید توش..

طرز تهیه شکرپلو:
برنج رو جوش میدیم ولی کم به اندازه ایی که برنج سفید جوش میدیم و آبکش میکنیم نه..
برنج رو آبکش که کردیم. گلاب رو جوش میدیم و با زعفران مخلوط میکنیم و دمش میدیم. وقتی زعفران و گلاب آماده شد با شکر مخلوطش میکنیم میریزیمش توی برنج و خوب با هم مخلوطش میکنیم و میگذاریم دم بیاد.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد