پاپو
تاریخ انتشار : 20 خرداد 1393 12:01

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

فلافل مخصوص

نخود ابگوشتی ۲لیوان
ارد سوخاری نصف لیوان(ارد به مزه ی فلافل کمک میکنه میتونید نون باگت بیات شده رو اسیاب کنید و بخاطر اینکه برشته نشده از نظر چسبندگی بهتره از نون تست هم میتونید استفاده کنید)
سیر۳حبه درشت
فلفل قرمز تازه .خشک یا اسیاب شده فرقی نداره
تخم مرغ
قارچ و پنیر کش دلخواه خودتون در صورت دلخواه
نمک و زرچوبه(از بعضی ادویه ها مثل دارچین زنجبیل خشک یا تازه و زیره و میخک هم میتونید بریزید اما خیلی کم مخلوط همه نباید بیشتر از نصف قاشق چ خوری باشه)

نخودهارو از روز قبل خیس کرده و با سیر و فلفل (اگر درسته بود)۲بار چرخ میکنیم ادویه ها ارد و تخم مرغ رو با مواد کاملا با دست مخلوط میکنیم …این مخلوط باید چسبندگی کامل داشته باشه و اگر اب داره اردش رو بیشتر کنید باید از مایه کتلت سفت تر باشه حدود اساعت توی یخچال میزاریم تا منسجم بشه و توی روغن فراوون سرخش میکنیم بسته به مواد تخم مرغ کم وزیاد میشه و مشکلی نداره
قارچ ورقه شده رو تفت داده وبعد از خاموش کردن پنیرو اضافه میکنیم گرمای ظرف برای اب شدن پنیر کافیه اگه حرارت ببینه مثل نیمرو سفت میشه و مزش از بین میره
فلافل رو با کلم سفیدیا کاهو گوجه خیارشور و سس قرمز یا مایونز سرو میکنیم


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد