پاپو
تاریخ انتشار : 14 فروردین 1396 19:55

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

 طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب  ۴ لیوان
شکر قهوه ای  ۳/۴ پیمانه
 زنجبیل ۱/۴ پیمانه
چای کیسه ای ۳ عدد
لیمو ۲ عدد
عسل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد