مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد مورد نیاز املت مدیترانه ای برای: ۴ نفر
روغن مایع |
۱ قاشق سوپخوری |
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت) |
۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی (حلقه شده) |
۱ عدد |
تخم مرغ |
۴ عدد |
قارچ (اسلایس شده) |
۴ عدد |
فلفل دلمه ای (خلالی خردشده) |
۲ عدد |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
بکینگ پودر |
یک دوم قاشق چایخوری |
روش پخت املت مدیترانه ای :
هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه فرنگی ها برش بزنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ پودر، قارچ و فلفل دلمه ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.
تابه ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.