پاپو
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1396 20:20

موضوع نوشته: صفحه نخست » آشپزی و تغذیه »

طرز تهیه املت مدیترانه ­ای

 طرز تهیه املت مدیترانه ­ای

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰  دقیقه

 

مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: ۴ نفر

روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
 ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت)  ۴۰۰ گرم
گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) ۱ عدد
تخم ­مرغ ۴ عدد
قارچ (اسلایس ­شده) ۴ عدد
فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده) ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ ­پودر یک ­دوم قاشق چایخوری

 

روش پخت املت مدیترانه ­ای :

هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه ­فرنگی ­ها برش بزنید.

تخم­ مرغ­ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

 

تابه ­ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت  ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد