پاپو
تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1396 18:55

روش نگهداری و ذخیره دانه های قهوه

 روش نگهداری و ذخیره دانه های قهوه

 هنگامی که دانه های تازه قهوه را خریداری می کنید، به میزان مصرف خود در طول دو تا سه هفته توجه داشته باشید. اگر تصور می کنید که در عرض دو هفته نمی توانید ۳۵۰ گرم قهوه را تمام کنید، پس بهتر است بسته بندی های کوچک تر یعنی ۲۵۰ یا ۲۰۰ گرمی خریداری کنید.

 

 بسیاری از مردم، قهوه را درون همه کیسه ای که خریداری کرده اند نگهداری می کنند، اما برای حفظ عطر این دانه ها بهتر است آنها را درون کیسه های زیپ دار بریزید.

 

 البته بهتر از کیسه، قرار دادن آن درون شیشه مرباست زیرا دسترسی و استفاده راحت تری نیز دارد.

 

 اما از همه بهتر، استفاده از محفظه های مخصوص نگهداری قهوه است زیرا درب آنها به گونه ای طراحی شده که هیچ گونه هوائی داخل ظرف نمی شود. به این ترتیب مطمئن خواهید بود که رطوبت به دانه های قهوه نفوذ نمی کند و بافت و عطر خود را به طور کامل حفظ می کنند.

 

پس از بسته بندی قهوه، لازم است که آن را در یک فضای تاریک و خنک نگهداری کنید. برای داشتن بهترین عطر و طعم هم، همان موقع که قصد نوشیدن قهوه را دارید، آن را آسیاب و دم کنید.


نظرات کاربران

تعداد نظرات ۰

ارسال نظر

لوگو اسپانسر


کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت پاپو محفوظ میباشد