نودل یک غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر (عملآوری نشده) تهیه میشود. شناختهشدهترین نوع نودل، به شکل نوارهای نازک و بلند و شبیه به اسپاگتی است، اما نودل به شکلهای متنوع دیگری مانند موجی، لولهای، رشتهای و صدفی نیز برش میخورد. به طور معمول نودل را در آب جوش همراه با کمی نمک و روغن میپزند اما سرخ کردن نودل در تابه نیز نوعی روش دیگر برای طبخ نودل چینی است.نودل خامه ای یک غذای آسان است که خیلی سریع آماده میشود و برای شب های سرد زمستانی گزینه مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه نودل خامه ای :
نودل |
یک و یک دوم پیمانه |
خامه |
۱۰۰ میلی لیتر |
برگ آویشن |
۴ الی ۵ عدد |
سس خردل |
۲ قاشق چایخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
آب داغ |
به مقدار لازم |
روش تهیه نودل خامه ای :
آب داغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. نودل را در آب بریزید تا بپزد. اجازه دهید نودل بپزد و آبش کشیده شود. خامه را اضافه کنید. سس خردل را اضافه و مخلوط کنید. نمک بیفزایید.
برگ آویشن را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نودل را بلافاصله در ظرف کشیده و سرو کنید.